OM OSS

OM OSS

Lars Asklund Arkitektkontor och Fastighetsbolaget Klövern har byggt ett kontorshus på stan’s bästa tomt i Limhamns gamla färjehamn.

Utöver kontor finns det på Dragörkajen en högklassig restaurang, konferensanläggning, sushi bar och frisersalong.

Detta ligger i en fanstastisk miljö. Den gamla färjehamnen blir gästhamn, men båtarna, måsarna och hoddorna kommer att finnas kvar.

60612888_819672738414323_784914671161940

Ingrid Ingemansson

KONFERENSANSVARIG

Jag är Konferensansvarig och värdinna på Dragörkajen Konferens AB.

Det är jag som tar emot dig och hjälper dig igång med konferensen.

Jag är bor i Limhamn och har arbetat på Dragörkajen sedan maj 2019. Utbildad inom turism/hotelbranchen har även arbetat  i några år på resebyrå innan jag startade en inredningsbutik i Limhamn. Är van vid att ta hand om människor, lyssna in deras behov och lösa problematik så att alla trivs bra, ser fram emot att träffa dig!

Hos mig kan du boka konferens & mötesrum, till olika föreläsningar, utbildningar, privatfest eller studentfest, konfirmation, dop, osv. Jag tar hand om all administration, idéer till bordsplacering, menyer osv.

LARS JIM ASKLUND

ARKITEKT & DELÄGARE

Jag är en färgstark arkitekt med många år i branschen.

 

Tre av mina byggnader – Wallenberglaboratoriet, Intentias kontorshus och bostadshuset på Västergatan 16 – har belönats med Malmös Stadsbyggnadspris.  

 

Dragörkajen kommer alltid att vara min stolthet. Jag har kontor längst upp i huset. Byggnaden har redan blivit ett landmärke, som inneburit en viktig pånyttfödelse av den gamla färjeplatsen.